Adatvédelmi irányelvek Gánt Bauxit Földtani Park Androidos Applikációhoz

Az alábbi felsorolásban ismertetjük az Androidos alkalmazás használatához szükséges jogokat és annak okait:

  • Kamera hozzáférés: az alkalmazás QR kódok beolvasásával navigál végig a területen lévő állomásokon, tehát a kamerát, csak QR kód beolvasására használjuk. Tehát más funciót nem végzünk vele.
  • GPS Hely adatok lekérése: az alkalmazás, csak Gánton a Balás Jenő Bauxitbányászati Múzeum és Látógató központ területén használható. A hely adatok alapján ezt vizsgáljuk és ha nem az engedélyezett területen vagyunk az alkalmazás használata közben, akkor az alkalmazás figyelmeztetés után bezárható. Tehát a helyadatokat nem használjuk fel és nem küldjük tovább sehová.
  • Internet / Hálózat hozzáférés: az alkalmazásban lehetőség van feltölteni a játék eredményét, ehhez szükségeltetik internet hozzáférés, hogy a földtani park weboldalára fel tudja tölteni az eredményt. Ezen kívül más céllal, más weboldalhoz nem csatlakozik.
  • Wifi hozzáférés: az alkalmazásban lehetőség van feltölteni a játék eredményét, ehhez szükségeltetik internet hozzáférés, hogy a földtani park weboldalára fel tudja tölteni az eredményt. Ezen kívül más céllal, más weboldalhoz nem csatlakozik.